Zonvakanties naar Indonesië

Aantal reizen: 
55
Kenmerken: 
Zonvakanties naar Indonesië

Pagina's

Hotel Bumas

Indonesië, Bali, Sanur
Bali Spa: Geniet van een compleet spa-arrangement met o.a. een lichaamsmassage, body scrub en masker. Boek nu online aan het einde van uw reservering., In dit typisch Balinese hotel heerst een gemoedelijke, aangename sfeer. Het vriendelijke personeel zorgt voor een optimale vakantiebelevenis.
Vanaf €729

Hotel Wina

Indonesië, Bali, Kuta
Bali Spa: Geniet van een compleet spa-arrangement met o.a. een lichaamsmassage, body scrub en masker. Boek nu online aan het einde van uw reservering., Vanuit de gezellige drukte van het centrum van Kuta stapt u zo in een oase van rust van hotel Wina Holiday Villa.
Vanaf €759

Hotel Vila Shanti Beach

Indonesië, Bali, Sanur
Bali Kookcursus: Waar elders kunt u zo lekker eten als op Bali? Leer nu zelf de geheimen van deze verrukkelijke keuken. U hoeft geen topkok te zijn om deel te nemen. U kunt kiezen tussen de ochtend- en avondschool.
Vanaf €804

Hotel Swastika Bungalows

Indonesië, Bali, Sanur
Dit gezellige en sfeervolle resort, dat gerund wordt door een Balinese familie, staat bekend om haar uitstekende en vriendelijke service. De tropische tuin en de combinatie van de traditionele en moderne Balinese architectuur in de bungalow kamers komt hier in goede harmonie samen.
Vanaf €820

Hotel Sanur Paradise Plaza

Indonesië, Bali, Sanur
Bali Spa: Geniet van een compleet spa-arrangement met o.a. een lichaamsmassage, body scrub en masker.
Vanaf €821

Hotel Mercure Resort Sanur

Indonesië, Bali, Sanur
Bali Spa: Geniet van een compleet spa-arrangement met o.a. een lichaamsmassage, body scrub en masker. Boek nu online aan het einde van uw reservering., De lumbung is een typisch Balinees onderkomen. Het Mercure Resort Sanur combineert deze stijl met een luxe inrichting en uitstekende service.
Vanaf €822

Hotel Bali Agung Village

Indonesië, Bali, Kuta
Bali Spa: Geniet van een compleet spa-arrangement met o.a. een lichaamsmassage, body scrub en masker. Boek nu online aan het einde van uw reservering., Verscholen tussen een wirwar van kleine straatjes vindt u opeens de kleine oase van Bali Agung. Selamat datang! (= welkom thuis).
Vanaf €859

Hotel Swiss-belresort Watu Jimbar

Indonesië, Bali, Sanur
Bali Spa: Geniet van een compleet spa-arrangement met o.a. een lichaamsmassage, body scrub en masker. Boek nu online aan het einde van uw reservering., De nieuwste aanwinst in Sanur, het Swiss-Bel Resort.
Vanaf €861

Hotel Prama Sanur Beach Bali

Indonesië, Bali, Sanur
Bali Spa: Geniet van een compleet spa-arrangement met o.a. een lichaamsmassage, body scrub en masker. Boek nu online aan het einde van uw reservering., Sanur Beach is een klassiek en zeer geliefd hotel. De mooie tropische tuin met Balinese decoraties geeft het hotel een bijzondere sfeer.
Vanaf €863

Hotel Mentari Sanur

Indonesië, Bali, Sanur
Mentari Sanur is een kleinschalig, typisch Balinees hotel, verscholen in de smalle straatjes van het populaire Sanur. Op slechts 5 minuten lopen van het strand en in de directe omgeving van leuke restaurants en bars. strand op ca.
Vanaf €864

Vertrekdatum en reisduur

Bijvoorbeeld: 19-09-2014

Reisgezelschap

Transporttype