Barcelona

Boek Barcelona nu en krijg een gratis doe-het-zelf fietstour en Teleferic Montjuïc!

Prijs op aanvraag

Als u in juni, juli of augustus een pakketreis boekt naar Barcelona, ontvangt u een ticket voor 4 uur gratis fietshuur en een handige plattegrond met voorgestelde fietsroute langs bezienswaardigheden. Daarnaast ontvangt u een ticket voor de Teleferic Montjuïc, waarmee u met de kabelbaan naar boven gaat en zult genieten van prachtig uitzicht over de stad! (totale waarde € 22,70 pp). Bovendien ontvangt u een gratis Time to Momo Stadsgids t.w.v. € 16.95!

Barcelona heeft ook zijn aangename klimaat mee. Met name in het voor- en najaar, als het in ons eigen landje behoorlijk koud kan zijn, kunt u al genieten van een lekker warm lentezonnetje op een van de vele fraaie pleinen van Barcelona. Wat te denken van shoppen op de Passeig de Gràcia, of van een ochtendwandeling op de Ramblas langs de beroemde vogeltjesmarkt? Toch liever naar de Sagrada Familia, die bijzondere onafgemaakte nalatenschap van Gaudí? Of een rondleiding door het wereldberoemde voetbalstadion Camp Nou? In Barcelona zijn de mogelijkheden schier oneindig.

Middelpunt van de stad is Plaça Catalunya, waarvandaan u de Ramblas kunt volgen tot praktisch aan de haven en het strand. Het is hier altijd levendig en gezellig en er bevinden zich ook vele gezellige en goede hotels.

Houdt u van uitgaan, dan kunt u zich bijvoorbeeld erg goed vermaken in het voormalige Olympische dorp in Port Olympic, dé wijk om lekker te stappen en vooral in de zomer erg aangenaam door de ligging aan zee. Maar ook in Barrio Gotico, die oude gotische wijk bij de kathedraal en de Ramblas, vindt u een wirwar van gezellige straatjes met bars, cafés en tapasrestaurants. Barcelona is gewoon één groot vakantieparadijs!

Boeken in de maanden juni, juli of augustus

 

Voor boeking en meer informatie neem contact op met uw dichtstbijzijnde Toerkoop reisburo.