Bollencruise

5-daagse cruise met de Salvinia vanaf € 405,- p.p. met prijsgarantie op basis van volpension

Deze prachtige cruise voert u in vijf dagen langs de weidse bollenvelden van Noord-Holland. Die staan in deze periode volop in bloei. Een machtig gezicht en een overweldigende kleurenpracht. Op de terugweg bekijken we ook Wijk bij Duurstede nog even.

Vertrek: 16 april 2018

Reisinformatie

Maandag 16 april: Arnhem - Kampen
Wij heten u van harte welkom aan boord en vertrekken om 09.30 uur vanuit Arnhem. Al snel draaien wij de IJssel op richting onze eerste bestemming: Kampen. In loop van de middag komen wij hier aan. Deze Hanzestad kent een eeuwenlange traditie van handel en scheepvaart. Wanneer u door de straten en steegjes loopt, herkent u het rijke verleden aan de gevels.

Dinsdag 17 april: Kampen - Den Oever - Den Helder
We verlaten de smalle IJssel en steken het IJsselmeer over naar onze volgende bestemming, Den Oever. Hier maken we een korte stop. Na de lunch staan de bussen klaar voor een bustocht door de streek(*). De prachtige tocht langs de heerlijk geurende en kleurrijke bollenvelden is één van de hoogtepunten van deze reis. Het schip vaart ondertussen door naar Den Helder waar de deelnemers van de excursie weer aan boord komen. Hier zullen we ook de nacht doorbrengen.

Woensdag 18 april: Den Helder - Alkmaar
Deze ochtend zal uw uitzicht voornamelijk bestaan uit bollenvelden die in volle bloei staan. We varen langzaam van Den Helder naar Alkmaar zodat u optimaal van het uitzicht kunt genieten. Na de lunch heeft u de mogelijkheid om Alkmaar te verkennen. In de binnenstad kunt u heerlijk winkelen. De leuke boetiekjes en warenhuizen worden afgewisseld met de vele monumentale panden. Of bezoek Het Hollands Kaasmuseum dat gevestigd is in het historische Waaggebouw.

Donderdag 19 april: Alkmaar - Wijk bij Duurstede
We vertrekken al vroeg uit Alkmaar en verlaten de Zaan- en Bollenstreek. Over het Amsterdam Rijnkanaal zetten we koers naar Wijk bij Duurstede. ’s Avonds kunt u aan boord genieten van het Captains Dinner en een feestelijke afscheidsavond.

Vrijdag 20 april: Wijk bij Duurstede - Arnhem
De laatste dag van deze reis is al weer aangebroken. We verlaten Wijk bij Duurstede en varen over de Nederrijn naar Arnhem. In de ochtend geniet u nog van koffie met wat lekkers en aansluitend van een uitgebreide lunch. Om 14.00 uur meren wij af in Arnhem, waarmee een einde is gekomen aan deze prachtige reis en wij afscheid van u nemen. Tot ziens!

 

Voor boeking en meer informatie neem contact op met uw dichtstbijzijnde Toerkoop reisburo.