La Palma

Slapende vulkanen in mystiek groen vanaf € 649,- p.p. op basis van halfpension

Het eiland La Palma wordt liefkozend "La Isla Bonita" genoemd. Om op een indringende manier kennis te maken met "Het Mooie Eiland", hebben we deze boeiende autorondreis voor je samengesteld. Want gedurende deze rondreis zal het je verbazen hoe vaak het prachtige en ruige landschap wijzigt. Van kale vulkaan vlaktes tot bananenplantages en subtropische bossen.

Inclusief

  • Vlucht Amsterdam - La Palma v.v.
  • 7 overnachtingen in middenklasse hotels
  • Diefstalverzekering
  • Luchthavenbelasting
  • Huurauto

Highlights 8-daagse individuele rondreis per huurauto

  • Puerto de Espindola, lokale rum proeven
  • Caldera de Taburiente, schitterend nationaal park met vulkaankrater
  • El Bosque de los Tilos, beschermd natuurreservaat behorend tot de UNESCO Werelderfgoedlijst
  • Roque de Los Muchachos
  • Mirador de Hoya Grande

Amsterdan - Los Cancajos
Op de luchthaven ontvang je je huurauto en vervolgens rijd je naar de moderne badplaats Los Cancajos. Hier vind je één van de weinige lava/kiezelstranden die het eiland rijk is. Diner en overnachting in het centraal gelegen aparthotel Las Olas.

Santa Cruz - Puntallana
De directe omgeving van Santa Cruz is ook interessant om te ontdekken. Het zijn voornamelijk kleine boeren dorpjes waar de landbouw de hoofdactiviteit is. Diner en overnachting in aparthotel Las Olas.

Puntallana - Barlovento
Vandaag ga je in noordelijke richting. Aan te bevelen is een wandeling in het Los Tilos Natuurreservaat. Diner en overnachting in Hotel Palma Romantica.

Barlovento - San Andres Puerto de Espindola
Interessant is de Lagune van Barlovento. In een vulkaankrater is een meer ontstaan dat dienst doet als watervoorraad voor het gehele eiland. In Puerto de Espindola, kun je in de distilleerderij kennismaken met de lokale rum. Diner en overnachting in Hotel Palma Romantica.

La Fajana Santo Domingo - Tazacorte
Via Puntagorda, bekend om zijn amandelbomen en de San Mauro kerk, naar het gezellige, knusse Puerto de Tazacorte. Diner en overnachting in Hotel La Palma & Teneguia Princess.

Fuencaliente - Los Llanos de Aridane - El Paso
Op weg naar het fascinerende Nationale Park Caldera de Taburiente, kom je in het gezellige en levendige plaatsje Los Llanos. Diner en overnachting in Hotel La Palma & Teneguia Princess.

Fuencaliente - Puerto Naos
Op de laatste dag van deze rondreis maak je je rondreis over het eiland helemaal compleet. Je rijdt in eerste instantie richting het westen en eindigt in het toeristische dorp Puerto Naos. Diner en overnachting in Hotel La Palma & Teneguia Princess.

Fuencaliente - Amsterdam
Vandaag rijd je terug naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Nederland of naar de accommodatie naar keuze voor verlenging van je vakantie. De auto lever je in op het vliegveld of bij je verlengingsaccommodatie.

Vertrek: Deze individuele rondreis vertrekt iedere dinsdag, donderdag en zaterdag.

 

Voor boeking en meer informatie neem contact op met uw dichtstbijzijnde Toerkoop reisburo.