Londen

Boek Londen nu en krijg een gratis Thames Cruise en 2-gangen maaltijd bij Planet Hollywood!

Prijs op aanvraag

Als u in juni, juli of augustus een pakketreis boekt naar Londen, ontvangt u een ticket voor een gratis Thames Cruise en kunt u gaan genieten van een heerlijke 2-gangen maaltijd in Planet Hollywood (totaal t.w.v. € 32) Bovendien ontvangt u een gratis Time to Momo Stadsgids t.w.v. € 16.95!

In Londen gaan hip en traditie hand in hand en dat geeft de stad haar unieke karakter. In een paar dagen Londen zien is vrijwel onmogelijk, er is gewoonweg zoveel te zien! Met de London Travelcard op zak komt u echter een heel eind. Begin een bezoek aan de Britse hoofdstad in ieder geval met een rondrit per open dubbeldekker, de “Hop on Hop off-excursie”, want dit geeft het broodnodige overzicht en wijst de weg naar de verschillende bezienswaardigheden.

Een stedentrip Londen staat voor velen dan ook synoniem voor winkelen. In Covent Garden en omgeving vindt u heel veel kleine winkeltjes met een specialistisch aanbod. U kijkt uw ogen uit. Wat bijvoorbeeld te denken van een zogenaamde papershop met al het mogelijk denkbare papier, of wat daar van gemaakt is? Of bent u meer geïnteresseerd in de vele boekwinkels opCharing Cross Road? Toch liever naar warenhuis Harrods, waar “alleen kijken” op zich al een belevenis is? Tot slot is Londen rond kerst een ware lusthof voor shopliefhebbers.

Het centrum van Londen is groot met veel aantrekkelijke wijken. Bayswater staat bekend als een bruisend kosmopolitisch deel van Londen.

Dan is er ook nog het nieuwe Londen: het Docklands-gebied, met ondermeer het trendy CanaryWharf waar de skyline wordt bepaald door hoge, imposante wolkenkrabbers van glas en staal. Aan de zuidkant van de rivier de Thames wordt Bermondsey, de beste antiekwijk, ook steeds hipper. Bent u de “hustlebustle” van de stad even moe, dan kunt u zich fijn terugtrekken in één van de grote parken die de stad rijk is. Londen is en blijft “the place to be”!

Boeken in de maanden juni, juli of augustus

 

Voor boeking en meer informatie neem contact op met uw dichtstbijzijnde Toerkoop reisburo.