Maak kennis met New York en N.O. Amerika

11-daagse vliegrondreis door de Verenigde Staten vanaf € 1919,- p.p. *

Een onvergetelijke Oad rondreis door Oost-Amerika! Maar ook Canada komt aan bod! Bezoek de moderne stad Toronto en bewonder de spectaculaire Niagara Falls. Geniet van de prachtige landschappen van Massachusetts en Pennsylvania. Laat u verrassen door de geweldige steden New York, Washington D.C., Philadelphia en Boston.

Vertrek
1 juni, 13 juli & 17 september 2018

Hoogtepunten

 • New York, ‘Big Apple’
 • De indrukwekkende Niagara Falls
 • De moderne stad Toronto
 • De wereldstad Washington D.C.
 • Philadelphia en de Liberty Bell
 • Amish County
 • Gettysburg, de driedaagse Battle
 • Lancaster

Inclusief

 • Goede middenklasse tot superior hotels, centraal gelegen in de steden en nabij de Nationale Parken.
 • Genoemde excursies en entreegelden zijn inclusief.
 • Deskundige Nederlandssprekende Oad reisleiding.

Dag 1
Amsterdam - New York
U vliegt van Amsterdam naar de wereldstad New York. Welkom in ‘The Big Apple’! Na aankomst op de luchthaven gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel. Kom rustig bij van uw reis en ontdek wat deze kosmopolitische stad allemaal te bieden heeft. U verblijft twee nachten in Omni Berkshire Place New York *****.

Dag 2
New York
U maakt vanmorgen een stadstour door de fantastische stad New York. Geniet met volle teugen van de wereldberoemde wijken, bezienswaardigheden en nog veel meer! Natuurlijk is er ook een gids mee die u graag alles over New York vertelt.
De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 3
New York - Boston
Vandaag gaat u naar de historische stad Boston. Boston is één van de oudste steden van Amerika en wordt ook wel ‘America’s Walking City’ genoemd. U maakt een stadstour en ziet o.a. Boston Commons, Beacon Hill and Cheers Bar, The Botanical Gardens en Newbury Street. Na de tour heeft u alle tijd om de stad zelf te ontdekken. Houdt u van wandelen en geschiedenis? Maak dan tijd voor de Freedom Trail en bekijk 16 belangrijke historische plekken van Amerika! U verblijft in Sheraton Framingham **** in Boston.

Dag 4
Boston - Niagara Falls
Na het ontbijt stapt u in uw luxe touringcar voor uw volgende avontuur. U reist door Massachusetts en maakt een korte stop in de artistieke stad Stockbridge. Geniet onderweg van het landschap en de wijngaarden in Finger Lakes Region. U bezoekt het dorpje Geneva. Dit kleine schilderachtige dorpje ligt aan de oevers van Seneca Lake. Als u in Canada de grens overgaat, belandt u bij ’s werelds meest adembenemende natuurwonder: Niagara Falls. U zult zeker genieten van de natuur bij deze imposante watervallen. U verblijft twee nachten in Hotel Old Stone Inn Boutique Hotel *** bij de Niagara Falls.

Dag 5
Niagara Falls - Toronto
’s Morgens gaat u naar de moderne stad Toronto. Ontdek de vele facetten van deze wereldbestemming met zijn boeiende mix van culturen. U maakt een stadstour en ziet o.a. de CN Tower, het symbool van deze stad en 553 meter hoog. De tour eindigt in Eaton Centre waar veel eetgelegenheden en winkels te vinden zijn. In de middag gaat u weer terug naar de prachtige Niagara Falls. Optioneel kunt u per Hornblower een boottocht maken. Een aanrader! Vaar naar de American Falls, langs de Rock of Ages en naar de oorverdovende Horseshoe Falls.

Dag 6
Amish Country Lancaster
Vandaag is het tijd om weer terug te gaan naar Amerika. Door de staten New York en Pennsylvania gaat u richting Lancaster. Onderweg reist u door het land van de Amish, langs historische plaatsen en door een verrassend landschap. Bewonder de cultuur van de Amish. De gemeenschap houdt de levensstijl aan van de laat 19e eeuwse Europese boerengemeenschappen. Aan het einde van de middag komt u aan in Lancaster. U overnacht in Marriot Lancaster at Penn Square ****.

Dag 7
Lancaster - Washington D.C.
Onderweg naar Washington DC bezoekt u Gettysburg, bekend van de driedaagse Battle of Gettysburg, het omslagpuntpunt in de Amerikaanse Burgeroorlog. In Baltimore heeft u gelegenheid te lunchen waarna u in de middag in Washington aankomt. Het is aan u om de rest van de dag in te vullen. Ontdek deze geweldige stad! Optioneel kunt u ’s avonds een stadstour maken waarbij u kunt genieten van de schoonheid van Washington D.C. Twee overnachtingen in het Renaissance Washington DC ****.

Dag 8
Washington D.C.
Washington D.C. heeft ontelbaar veel monumenten en bezienswaardigheden. Tijdens de stadstour in de ochtend ziet u onder andere het Witte Huis, Arlington Cemetery, Lincoln Memorial en Capitol Hill. De rest van de dag is ter vrije besteding. De toegang tot de meeste bezienswaardigheden is gratis. Bezoek bijvoorbeeld de Library of Congress, de grootste bibliotheek ter wereld. Bekijk de National Cathedral, één van de grootste kathedralen of doe ontdekkingen in het Air and Space Museum.

Dag 9
Philadelphia - New York
Vandaag reist u naar Philadelphia, ‘The City of Brotherly Love’. Deze stad was de geboorteplaats van de Amerikaanse onafhankelijkheid. U bezoekt het National Historical Park waar verschillende monumenten te zien zijn. Bewonder de historische gebouwen van deze mooie stad. U ziet o.a. Liberty Bell en Independence Hall, de plaatsen waar de onafhankelijkheidsverklaring is getekend en de grondwet van de Verenigde Staten is geschreven. In de namiddag bent u weer terug in New York. U overnacht in Omni Berkshire Place New York ****.

Dag 10
New York - Amsterdam
U gaat u op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Nederland.

Dag 11
Amsterdam
Aankomst in Amsterdam.

 

* Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, beschikbaarheid en/of tikfouten.

 

Voor boeking en meer informatie neem contact op met uw dichtstbijzijnde Toerkoop reisburo.