New York

Boek New York nu en krijg een Central Park TV & Movies Sites wandeltour en toegang tot Top of the Rock.

Prijs op aanvraag

Als u in juni, juli of augustus een pakketreis boekt naar New York, ontvangt u een 2 uur durende wandeling door Central Park en loop langs vele locaties die voor films en series zijn gebruikt (t.w.v. € 22 pp) en toegang tot Top of The Rock; geniet van een spectaculair uitzicht over New York vanaf het Observation Deck (t.w.v. € 27 pp).
Bovendien ontvangt u een gratis Time to Momo Stadsgids t.w.v. € 16.95!

New York leeft 24 uur per dag en straalt een enorme energie uit die u meteen in zijn greep neemt. Opvallend is de gigantische hoeveelheid gele taxi's die het straatbeeld beheersen, zijn de neonreclames van Times Square, de vele sirenes en vooral heel, heel erg veel hoge skyscrapers.
New York is natuurlijk ook de stad van The Statue of Liberty, dat qua symboliek niet onderdoet voor de Eiffeltoren in Parijs. Het is de stad van Central Park, Queens, Harlem , Soho en niet in de laatste plaats van Broadway. Elke zichzelf respecterende musicalproducent wil toch op zijn minst één keer in zijn leven een musicalproductie op Broadway draaiende hebben.

"I wanna be part of it", zong Frank Sinatra al en dat is waar. New York werkt als een virus. Als u er eenmaal bent geweest en het te pakken hebt, komt u er bijna niet meer van af.

New York is enorm groot maar tegelijkertijd kleinschalig en gezellig. New York is geweldig. In New York loopt u de hele tijd met uw hoofd in de wolken!

Boeken in de maanden juni, juli of augustus

 

Voor boeking en meer informatie neem contact op met uw dichtstbijzijnde Toerkoop reisburo.