Toerkoop Reisburo Globus

 

Het begon allemaal eind 1993 met het maken van plannen voor de start van een reisburo in de Maastrichtse wijk Heer. In maart 1994 waren deze plannen werkelijkheid geworden en werd het reisburo geopend in een ideaal gelegen pand in de Einsteinstraat. 

Gelukkig wisten de klanten al snel hun weg te vinden naar reisadviesburo Globus, zoals het reisburo toen heette. Deskundig reisadvies en de zeer persoonlijke benadering en service van Oscar en Raymond en hun vriendelijke medewerksters zorgden voor een geslaagde start. In 1997 werd besloten tot een lidmaatschap van Toerkoop, een meerwaarde voor Globus terwijl de zo belangrijke zelfstandigheid behouden blijft. Na de nodige grote en kleine verbouwingen van het pand in Maastricht zit Globus nu een ruime, professionele en moderne "winkel". 

Inmiddels bijna 25 jaar staat het reisburo bekend om de goede service, klantvriendelijkheid en het grote aanbod in met name vluchten vanaf regionale luchthavens.

Toerkoop Reisburo Globus is gespecialiseerd in reizen op maat en cruises en mag zich de cruisespecialist bij uitstek noemen. Heerlijk genieten van alle luxe en de vele faciliteiten aan boord maken een cruise onvergetelijk. En dan spreken we nog niet eens over de overweldigende maaltijden, de meest professionele avondshows en de vele interessante dagexcursies. Niet voor niets hebben wij al enkele jaren de Cruise Award van de Nederlandse reiswereld ontvangen. Kijkt u voor ons uitgebreide cruiseaanbod op www.globuscruisevakanties.nl 

Afrika is onze tweede specialisatie. Inmiddels hebben klanten vanuit heel Nederland hun weg gevonden richting Globus. Al meer dan 20 jaar reist Oscar elk jaar weer richting Afrika om de maatwerkreizen meer vorm te geven. Kleine details zorgen er keer op keer voor dat we onze klanten opnieuw kunnen verrassen. Maak vrijblijvend een afspraak en wij zorgen ervoor dat uw Afrika reis onvergetelijk wordt. 


Daarnaast heeft Toerkoop Reisburo Globus al meer dan 15 jaar een eigen groepsafdeling die de beste groepsreizen op maat maakt, geheel naar de wensen van de klant. Benelux. Europa of Wereldwijd, onze afdeling groepsreizen neemt alle uitdagingen aan. Wilt u eens weg met uw personeelsvereniging, sportvereniging of zomaar met kennissen of familie, ook dan kunt u terecht bij een van ons reisburo in Heer/Maastricht.