Toerkoop trakteert! Maak kans op een giftcard t.w.v. €500,-

Met de Toerkoop nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de leukste vakantietips en de beste aanbiedingen. En omdat we dit jaar 50 jaar bestaan, geeft elke Toerkoop vestiging in Nederland een giftcard weg t.w.v. 500 euro!

Schrijf je vòòr 31 maart in voor onze nieuwsbrief op www.toerkoop.nl en wie weet ben jij de winnaar van een giftcard te besteden bij jouw Toerkoop vestiging! Ben je al geabonneerd op onze nieuwsbrief? Dan ding je uiteraard ook mee voor deze prijs!

 

Na 31 maart worden de winnaars op de website en in de nieuwsbrief bekend gemaakt. Houdt ons dus in de gaten.
De winnaars worden ook persoonlijk op de hoogte gesteld! De giftcard is alleen te besteden bij de Toerkoop vestiging van uitgifte en niet inwisselbaar tegen geld.

 

50 jaar passie voor reizen...

Al 50 jaar lang komen mensen bij Toerkoop om een welverdiende vakantie te boeken. Een reis waar ze naar uitkijken en waarbij alles goed geregeld moet zijn. En dat begrijpen wij als geen ander. Niet voor niets kozen de oprichters van Toerkoop er in 1968 voor om een onafhankelijke reisbureauketen te zijn. Niet door grenzen beperkt te worden. Zo kiezen wij zelf welke producten het beste bij onze klanten passen en zijn we flexibeler in het samenstellen van de ideale vakantie.

In al die tijd zijn er wel dingen veranderd. Reizigers zijn niet meer op zoek naar een vakantie, maar naar een unieke beleving. Lekker luieren aan een tropisch strand, rondreizen in een camper of in contact komen met de locals. En precies daar ligt onze kracht. Door goed te luisteren naar onze klanten, creëren we samen die beleving waar ze naar op zoek zijn. Of het nu om een weekendje Antwerpen gaat of een wereldcruise, het moet een perfecte reis zijn.

Wat niet is veranderd? De service en het gemak waarmee we onze klanten helpen. Welke reis je ook wil maken, wij gaan voor je op zoek naar de beste mogelijkheden tegen de beste prijs. Dus loop gerust eens bij Toerkoop binnen, want… om de hoek ligt de wereld aan je voeten!

 

Ons nieuwe magazine voor 2019 is uit!

Bekijk hem hier online