Unieke Wandel 4-Daagse Marbella

7- en 8-daagse vliegreis vanaf € 599,-

Bent u in voor een èchte sportieve en gezonde uitdaging en wilt u er in het najaar nog lekker tussen uit? Ga dan mee met Oad naar de Wandel 4-daagse van Marbella die plaats vindt van donderdag 12 oktober tot en met zondag 15 oktober 2017. Geniet tijdens uw wandelvakantie in Marbella van de prachtige natuur, cultuur en geniet al wandelend van het mooiste van Marbella en omgeving. De wandelingen voeren u door prachtige landschappen, door de stad en langs het strand. Bovendien kunt u een aantal dagen heerlijk relaxen aan het strand of bij uw hotel.

In samenwerking met de KWBN biedt Oad een aantal arrangementen aan naar dit prachtige wandelevenement.

Het pakket is inclusief vlucht naar Malaga v.v., transfer naar uw accommodatie v.v. 1-jarig lidmaatschap van KWBN en Oad reisleiding. De inschrijfkosten voor de wandel 4-daagse zijn niet inbegrepen en deze bedragen € 45,- per persoon. U kunt een keuze maken uit een wandelafstand van 20 en 30 kilometer. Bent u lid van de KWBN? Dan ontvangt u een korting van € 20,- per persoon op het arrangement.

 

Maandag
Vlucht van Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Malaga
Uiterlijk twee uur voor vertrek meldt u zich op de luchthaven voor uw vlucht naar Malaga. De vlucht duurt ca. 3 uur. Aangekomen op de luchthaven van Malaga wordt u welkom geheten door een lokale Oad reisbegeleidster. Vervolgens gaat u per lokale touringcar naar uw hotel in Marbella. De transfertijd is ca. 45 minuten vanaf de luchthaven.

 

Dinsdag
Vrije dag of optionele excursie Caminito del Rey
U heeft vandaag de mogelijkheid om de omgeving te verkennen of te genieten van de faciliteiten die uw hotel te bieden heeft.

Ook kunt u vandaag met ons mee op de unieke excursie Caminito del Rey. Per lokale touringcar vertrekt u vanaf uw hotel naar de Caminito del Rey, ook wel het Koningspad genoemd. Het pad is de afgelopen jaren volledig opgeknapt en biedt u een spannende wandeltocht over een bijzondere en mooie route. In 2015 is de route opnieuw geopend voor het publiek. Enkele delen van de route zijn gemaakt van glas waardoor u al wandelend de 100 meter diepe kloof onder u kunt bewonderen. Het pad is 1 meter breed en heeft diverse spectaculaire uitzichten met als één van de hoogtepunten een hangbrug boven de Balconcillo de los Gaitanes. Deze hangbrug hangt over de 100 meter diepe kloof. De route is 7,7 kilometer lang waarvan 4,8 kilometer door het woud gaat en 2,9 kilometer over loopbruggen. Een goede conditie is dan ook onontbeerlijk voor deze tocht.

Ga met Oad mee op deze unieke excursie, de kosten hiervoor bedragen € 38,- per persoon (optioneel bij te boeken).

 

Woensdag
Ophalen startbewijs
In de morgen kunt u met ons mee naar Marbella. Onder leiding van een lokale gids wandelt u door deze gezellige havenstad.

Ook kunt u vandaag tussen 10.00 - 16.00 uur het inschrijfbewijs op halen voor de Wandel 4-daagse van Marbella bij het start- en eindpunt van de wandelingen. De rest van de dag is ter vrije besteding.

 

Donderdag
Start Wandel 4-daagse
Vol enthousiasme start u vandaag met de eerste wandeldag. De start voor de 30 kilometer is vanaf 08.30 uur en voor de 20 kilometer vanaf 09.00 uur. Alle wandelaars starten bij Las Terrazas del Puerto Deportivo. De eerste wandeldag neemt u mee naar het achterland van Marbella en u wandelt terug langs het strand.

 

Vrijdag
2e Wandeldag
Tijdens de tweede dag van de 4-daagse wandelt u door het centrum van Marbella richting het mooie achterland. Via parken als Nagueles en Xarblanca volgt de route zich door de heuvels terug naar het centrum van de stad.

 

Zaterdag
3e Wandeldag
De route van vandaag voert u grotendeels door de mooie heuvels van het achterland van Marbella. Via het strand loopt u weer terug naar de finish van dag drie.

 

Zondag
4e Wandeldag
De laatste dag van uw wandelevenement is alweer aangebroken. De Avenida Ricardo Soriano wordt veranderd in de Via Gladiolo en het aanwezige publiek zal u met gejuich begeleiden naar het eindpunt van de wandeling.

Indien u alle routes heeft gelopen ontvangt u vandaag uw Marbella 4Days Walking Medaille.

 

Maandag
Vlucht van Malaga naar Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven
Vanuit uw accommodatie vertrekt u op een nader te bepalen tijdstip, afhankelijk van uw vluchtschema, per lokale touringcar naar de luchthaven van Malaga. Aangekomen op de luchthaven checkt u in voor de terugvlucht naar de luchthaven in Nederland. Aangekomen in Nederland is er een einde gekomen aan deze prachtige en sportieve wandelreis naar Marbella.

 

Waarom de Wandel 4-daagse reis bij Oad, de official travel partner van KWBN, boeken?

  • Oad regelt alles voor u: vlucht, transfer en verblijf
  • U verblijft in prima hotels op loopafstand van het startpunt
  • 1-jarig lidmaatschap KWBN gratis
  • Eigen Nederlandssprekende Oad reisleiding ter plaatse
  • Korting van €20,- p.p. leden KWBN leden op het arrangement
  • Inschrijving voor de 4Daagse van Marbella

 

Voor boeking en meer informatie neem contact op met uw dichtstbijzijnde Toerkoop reisburo.