Vereniging van zelfstandige ondernemers

Toerkoop, Coöperatieve Vereniging van Reisbureaus u.a. (KvK 32037895) met vestigingen in heel Nederland, is opgericht op 24 oktober 1968. Toerkoop is een vereniging van en voor zelfstandige reisbureau ondernemers.

Toerkoop reisburo Columbus in SchijndelZekerheid
Als Toerkoop-klant kunt u rekenen op zekerheid, omdat onze reisbureaus zijn aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en voldoen aan de richtlijnen van deze organisaties. Onze medewerkers maken vrijblijvend een prijsvergelijking en via onze e-mail nieuwsbrief kunt u op de hoogte blijven van het laatste reisnieuws, onze laatste aanbiedingen en last minutes.

Service en kwaliteit
Als organisatie willen wij u de best mogelijke service en kwaliteit bieden. Wij streven naar een jaarlijkse bijscholing via ons interne opleidingsplan. Ook de kennis van vakantiebestemmingen wordt via eigen studiereizen op hoog niveau gehouden. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor groepsreizen, zowel met zakenrelaties als met vrienden of familie. Onze vakkundige reisadviseurs nemen u graag het werk uit handen en reiken u een  persoonlijk en op maat gemaakt reisvoorstel aan.

Boeken via internet
Via deze website kunt u uw vakantie boeken. Ook dan blijft u verzekerd van onze vakkennis. De betaling van de door u op deze website geboekte reizen kunt u, naast betalen via iDEAL, uiteraard ook persoonlijk via het reisbureau bij u in de buurt regelen. De reisdocumenten worden gecontroleerd en met u doorgenomen of op uw verzoek naar uw adres verstuurd. Als u uw reis niet direct kunt vinden, kunt u toch gebruik maken van het 'Boek uit Gids'-invulformulier. Geef hierop uw globale reiswensen aan, dan maken wij deze concreet en ontvangt u van ons binnen 24 uur een passend voorstel.

Meer weten over de vereniging Toerkoop?
Kijk dan ook eens op www.wordlidvantoerkoop.nl voor de werkwijze en commerciële uitingen van onze vereniging.