Wenen

Boek Wenen nu en krijg een gratis Original Sacher-Jause en gratis entree tot Haus der Musik.

Prijs op aanvraag

Als u in juni, juli of augustus een pakketreis boekt naar Wenen, krijgt u gratis entree tot Haus der Musik en kunt u gaan genieten van een originele Sacher Torte met koffie/thee of warme chocolademelk (totale waarde €28,- pp) Bovendien ontvangt u een gratis Time to Momo Stadsgids t.w.v. € 16.95!

Het bijzondere van Wenen is dat de romantiek uit vroeger tijden op fabelachtige wijze wordt gecombineerd met de hippe trends van de 21e eeuw. In Wenen liggen de begrippen “kenmerkend” en “afwijkend” erg dicht bij elkaar.

Kenmerkend? Dit kan worden samengevat in: een avondje Staatsopera of een Schlosskonzert in Schönbrunn, de vele kunstschatten en bezienswaardigheden die de stad rijk is en de levendige traditie zoals u die terugvindt in de Weense koffiehuizen of Heurigen (wijnlokalen). Kenmerkend zijn ook de Weensewals, componisten als Strauss, Beethoven en Mozart en de vele prachtige bezienswaardigheden, zoals de SpanischeReitschule, de Stephansdom en de Ringboulevard. Heeft u wel eens van het Prater gehoord? Een pretpark aan de rand van Wenen met wel 250 attracties waaronder een klassiek reuzenrad.

Afwijkend? Dat is het nieuwe Wenen. “Jung und trendy”, moderne tot zelfs bizarre kunst in het Museumsquartier en hippe mega-evenementen. Op culinair gebied biedt de stad steeds meer mediterrane en Aziatische restaurants die, naast de traditionele Weense eetgelegenheden,winnen aan populariteit. Vele koks laten zich graag door deze trends inspireren en van het resultaat kunt u heerlijk genieten. Voelt u zich aangetrokken tot deze “Wiener Mélange”, dan is het de hoogste tijd voor een bezoekje aan deze inmiddels moderne wereldstad. Wien, Wien, nur Du allein...

Boeken in de maanden juni, juli of augustus

 

Voor boeking en meer informatie neem contact op met uw dichtstbijzijnde Toerkoop reisburo.